Start

Senioren Jeugd Club-info Contact & Route Gastenboek Links
 

RKTVV CRESCENTIA TUNGELROY

Welkom op de website van voetbalvereniging RKTVV Crescentia Tungelroy. Op onze site vind u alle relevante informatie betreffende onze vereniging. Onze teams, de wedstrijden, laatste nieuws, het programma, afgelastingen en nog veel meer...
75 jaar Jubileum Crescentia
RKTVV Cresccentia bestaat in 2018 maar liefst 75 jaar. Op deze pagina treft u meer informatie hierover aan.
RKTVV Crescentia bestaat in 2018 maar liefst 75 jaar en dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!!!!

Op 28 maart in 1943, terwijl de Tweede Wereldoorlog zijn verschrikkelijke hoogtepunt kende, waren er in Tungelroy toch mensen die de moed niet hadden verloren en het “vizier” op de toekomst wilden richten. Zij hebben op deze datum de eerste stappen gezet met dit mooie resultaat tot gevolg.

Na 75 jaar is R.K.T.V.V. Crescentia een begrip in de regio. In de jaren ‘80 en ’90 van de vorige eeuw vierde onze club zijn sportieve hoogtijdagen en stonden er honderden enthousiaste toeschouwers langs de lijn. Nu speelt Crescentia 1 in de vijfde klasse en hebben we naast de senioren elftallen een aantal (gecombineerde) jeugdelftallen en is er sinds 2016 voor de allerkleinste jeugd de mini F. Hier leren de kinderen spelenderwijs en onder gekwalificeerde leiding en begeleiding wat het spel inhoud en zijn ze samen, met de bal, lekker bezig.

Kortom R.K.T.V.V. Crescentia leeft als nooit tevoren en is van vaste waarde gebleken, gedurende deze jaren vanaf de oprichting tot nu, binnen de gemeenschap van Tungelroy. Maar dat niet alleen, ook in Weert, de gehele regio en binnen de KNVB is R.K.T.V.V. Crescentia en haar teams en leden een graag geziene tegenstander, medestander en sparringpartner in alle facetten die het voetbal in de regio ons biedt. “Fairplay” zit in de genen van de club en iedereen die erbij betrokken is.

Festiviteiten

Op zaterdag 31 maart vieren wij dit met een jubileumwedstrijd op ons sportpark en aansluitend zal er een receptie en reünie voor alle leden en oud-leden en alle belangstellenden uit Tungelroy maar ook de gehele regio en de KNVB plaatsvinden in het naastgelegen MFA Kimpe veld.

Op zaterdag 25 Augustus organiseren we een pleinfeest in samenwerking met stadsbrouwerij De Brouwschuur uit Weert, met een spetterende line-up. Wees er snel bij want de Early Bird verkoop is gemaximaliseerd tot 200 kaarten.

Verder is er in samenwerking met de Brouwschuur ook een fris en fruitig R.K.T.V.V. Crescentia 75 jaar jubileumbier gebrouwen wat u kunt verkrijgen in onze kantine in sixpacks of 0,75 liter flessen, alsook per glas.

Als laatste is organiseren we op zaterdagmiddag 25 augustus activiteiten voor onze jeugd en alle kinderen uit de regio.

 

 

 

Club-info
Bestuur
Sponsoring
Sportpark en kantine
Leden
Activiteiten

Adres Sportpark ut Veldje: Bokkenrijdersstraat 1, 6005 ST Tungelroy
Correspondentieadres: Tuurkesweg 12 A, 6006 SG Tungelroy
E-mailadres secretariaat: jacbrouns@kpnplanet.nl
 P-Point Webdesign, print media & Diensten Copyright © RKTVV Crescentia Tungelroy